Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 3 de maig del 2018

'Deadpool 2'.



Noticies de una possible entrega:

*Segons el propi Ryan Reynolds, no creu que hi hagi una ‘Deadpool 3’. Tot i que les prediccions senyalen un primer cap de setmana de recaptació de 150M$ als USA, i que donarien peu a una tercera entrega, l’actor no pensa en aquesta possibilitat, per ara.

“No se si hi haurà ‘Deadpool 3’. En realitat no ho se. Sento que el personatge, per a que funcioni apropiadament dintre el seu propi univers, necessites apartar-lo de tot. No crec que puguis seguir fent això. El veig com a part de ‘X-Force’, obiament. M’agradaria veure’l en una pel·lícula d’equip o algo així, com un mà a mà o amb un gran personatge femení del univers ‘X-Men’. Solament crec que si fas un altre pel·lícula individual de ‘Deadpool’, tens que baixar realment el pressupost al zero i treure les reixes, i trencar tota mena d’extranya barrera, i fer material que ningú més pugui fer”.

Així que si hi hagués una ‘Deadpool 3’, Reynolds voldria tornar a les arrels del personatge, deixant de banda l’agugment de pressupost i abast de la segona entrega. L’actor espera que després de ‘X-Force’ li permetin fer això.

“Perquè totes tenen que ser grans pel·lícules de còmics? Podria ser qualsevol cosa. Deadpool podria ser una pel·lícula de Sundance”.

Clip promocional amb Celine Dion.

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada