Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 1 de maig del 2018

'The Killer'.

Des de Variety, ens arriba la noticia de que el cineasta John Woo (‘Face/Off’ o ‘Mission Impossible 2’), prepara el remake de la seva pròpia pel·lícula de 1989, ‘The Killer’.

Woo dirigirà el remake per a Universal Pictures, i que aquest cop el protagonitzarà Lupita Nyong’o (‘Black Panther’, ‘Avengers: Infinity War’). Ara mateix l’estudi està treballant amb el llibret adaptat en la seva tercera versió, per Brian Helgeland (‘L.A. Confidential’) a partir d’esborranys previs de Eran Creevy (‘Welcome to the Punch’), Josh Campbell i Matt Stuecken.

          

En aquest cas, mateix argument: Assassina, en aquesta ocasió, deixa cega a una víctima innocent durant un tiroteig i es compromet a un últim treball per a pagar un transplant de còrnia. Es diferencia també per ser la primera aparició en pantalla del que seria el alter ego irrenunciable del director durant la resta de la seva filmografia: el colom Frank, vist entre d’altres a ‘Hard Target’, ‘Face/Off’, i un cameo, lo que l’edat li dona de si, en la seva última aventura: ‘Manhunt’, que s’estrenarà a Netflix el 04 de Maig.


Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada