Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de maig del 2018

'It: Chapter 2'.


Deadline, ens torna a donar l’exclusiva, d’un altre incorporació al repartiment de ‘It: Chapter 2’. Es tractaria de Jay Ryan -protagonista de la sèrie (‘Beauty and the Beast’)-, que interpretarà la versió adulta de Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor).

Recordar també, que fa cosa d’una setmana, Deadline ja anunciava dues incorporacions al repartiment: Ransone i Bean. Mica en mica es va completant el repartiment, als actors principals ja els tenim al complet, “El Club de los Perdedores” estarà format en aquesta ocasió per: Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Bill Hader (Richie Tozier), James Ransone (Eddie Kaspbrak) i Andy Bean (Stanley Uris). Com ja vaig dir en la noticia anterior, els joves actors de la primera entrega repetiran en aquesta en mode de flashbacks, així tindrem a Jaeden Lieberther (Denbrough), Jeremy Ray Taylor (Hanscom), Sophia Lillis (Marsh), Finn Wolfhard (Tozier), Jack Dylan Grazer (Kaspbrak) i Wyatt Oleff (Uris).

Tindrem de nou a Bill Skarsgard, en la pell del pallasso Pennywise, Gary Dauberman adaptarà de nou la segona part de la novel·la de King i Andy Muschetti repetirà com a director.

La Pel·lícula s’estrenarà el pròxim 06 de Setembre de 2019 a USA. 

Des de Deadline.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada