Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 7 de maig del 2018

'Education of Frederick Fitzell'.


Des de Variety, ens informen sobre la nova pel·lícula de Christopher McBride (‘The Conspiracy’). Es tracte de ‘Education of Frederick Fitzell’, un thriller que escriurà el propi director, i que estarà protagonitzat per Dylan O’Brien (‘The Maze Runner’, ‘American Assassin’) i Maika Monroe (‘It Follows’, ‘I’m Not Here’).

La pel·lícula, es començarà a rodar aquest estiu i estarà produïda per Lee Kim (‘I’ll Follow You Down’) per a Resolute Films. Russell Ackerman i John Schoenfelder de Addictive Pictures, en seran els productors executius.

La pel·lícula segueix a un home anomenat Fred, que viatja literalment i metafòricament al seu passat després d’una trobada casual amb un home oblidat des de la seva joventut. Fred “a poc a poc comença a desemmascarar un misteri molt amagat sobre una noia desapareguda, un medicament anomenat Mercuri, i una criatura aterradora que l’ha seguit fins a l’edat adulta. Arriba un moment però que el passat, el present i el futur, es comencen a entrellaçar i paral·lelament, Fred explorarà totes les vides possibles que podria tenir. Amb quina es quedarà?

Lee Kim va opinar sobre la pel·lícula, descrivint el següent: “El guió és diferent a qualsevol cosa que he llegit. Chris ha elaborat una història única i brillant, una que transcendeix el gènere i proporciona una instantània d’un home a la vora del col·lapse.

El guió serà presentat en el Festival de Cannes per a captar compradors.

La pel·lícula no compte encara amb data d’estrena.

Des de Variety.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada