Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 de maig del 2018

'Six Underground'.


Des de Variety ens informen de la nova pel·lícula en la que estarà implicat Ryan Reynolds, ‘Six Underground’. Netflix cofinançarà juntament amb Skydance (productora de David Ellison), els 125M$ de pressupost que calculen per el film, la que es també la nova pel·lícula de Michael Bay.

El que es sap fins ara es que serà una pel·lícula d’acció, i concretament una barreja de ‘La Roca’ i ‘Suicide Squad’, de la mà de Paul Wernick i Rhett Reese, guionistes de ‘Deadpool’ i ‘Deadpool 2’.

Variety presenta aquest acord com un ple de avantatges per a tots els implicats. Per a Michael Bay, perquè li permet tornar al cine de gran pressupost sense passar per ‘Transformers’. Per a Netflix, perquè la pel·lícula cobreix la seva quota de “superproduccions” de pressupost superior als 100 milions de dòlars (on entraria, més o menys, ‘Irishman’, de Martin Scorsese) i per a Reynolds perquè li estalvia perdre mesos de promoció internacional: apareix en un parell d’entrevistes i ja està.

Bay i Reynolds començaran el rodatge aquest estiu amb la mirada posada a estrenar-la l’any que ve. El mitjà estatunidenc insisteix en que la següent pel·lícula de Bay serà ‘Robopocalypse’, pel·lícula que en el seu dia anava a fer Steven Spielberg.

Des de Variety.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada