Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de maig del 2018

'Mowgli'.


Warner Bros ha donat a conèixer el primer tràiler de ‘Mowgli’, la versió un pèl més obscura que la original ‘The Jungle Book’ de Jon Favreau.

Després de ser rodada l’any 2015 i guardada en un calaix fins al dia d’avui-tant per la complexitat en postproducció com per intentar allunyar-se de la recent versió de Disney de Favreau-, tal com he comentat Warner ha ensenyat el primer tràiler, dirigida en aquesta ocasió per Andy Serkis (Gollum, Caesar o Ulysses Klaue).

Argumentalment, la pel·lícula és en realitat ‘The Jungle Book 2’, ja que explica la història de Mowgli tornant a casa seva després d’entrar en contacte amb els humans.

Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumbrebatch, Naomie Harris, Peter Mullan, Jack Reynor, Eddie Marsan, Tom Hollander i el propi Andy Serkis (com a Baloo) donaran veu als animals mitjançant captura de moviments. El jove Rohan serà Mowgli, juntament amb Matthew Rhys i Freida Pinto com els altres integrants humans de renom.

Guió de Callie Kloves, filla de Steve Kloves (Saga Harry Potter); fotografia de Michael Seresin (‘War for the Planet of the Apes’).

Serkis explica que la seva versió serà més propera al to del conte original de Rudyard Kipling i que en aquesta no hi hauran cançons ni balls.

          

          

          

Mowgli suposarà el debut en la direcció de Serkis -tot i que prèviament havia “começat” de segona unitat a ‘The Hobbit- però, degut al endarreriment en la seva estrena, ja s’ha estrenat fa uns mesos als cinemes la seva segona pel·lícula, ‘Breathe’, drama romàntic protagonitzat per Andrew Garfield i Claire Foy.

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada