Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 de maig del 2018

'Rambo V'.


Des de Screen Daily, ens informen de que el pròxim 1 de Setembre Sylvester Stallone iniciarà el rodatge de la cinquena entrega de la saga ‘Rambo’. En un principi només serà actor, a l’espera de com es resolen els serrells de la negociació de compra-venda de la pel·lícula que tindrà lloc en el Festival de Cannes.

La trama no es cap novetat: Stallone n’ha parlat algun cop. La cinquena entrega succeirà entre Estats Units (Arizona) i la frontera de Mèxic. Rambo suporta els seus dies greument afectat pel estres post-traumàtic, i buscant feina com pot. És en el pitjor dels moments quan un amic del passat li demana ajuda per trobar a la seva neta, segrestada per narcotraficants de dones.

Rambo i un periodista el qual la seva germanastra també ha caigut a les mans de la xarxa, uneixen forces per acabar amb el narcotraficant i amb el malvat senyor del crim que el lidera, desconeixedor de que està a punt de convertir-se en el gadget ideal per a que Rambo descarregui tensions.

El rodatge serà a Londres, Bulgària i les Illes Canàries, amb producció de Avi Lerner per a Millennium Films. El repartiment es completarà aquest estiu.

Des de Screen Daily.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada