Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 de maig del 2018

'Jojo Rabbit'.


Segons publica Deadline, l’actriu Rebel Wilson (Saga ‘Pitch Perfect’), s’uneix al repartiment de la pròxima pel·lícula del director Taika Waititi (‘Thor: Ragnarok’). Pel·lícula en la que ja està confirmada la presencia de Scarlett Johansson i Sam Rockwell.

Sobre l’argument ja en vaig parlar en la noticia anterior, hi ha de fet dues versions, una que data del 2012 i la segona es una actualització oficial de la pròpia productora Fox Searchlight, i com a afegit, si es basen en les dues històries millor.

La història seria la següent: Alemanya, segona Guerra Mundial. Un nen de deu anys que resulta ferit per una granada durant la seva estància en un campament d’estiu de les joventuts Nazis i que ha de retornar a casa seva per completar el repòs. El que succeeix a continuació es el següent (argument del 2012): aparició d’un amic imaginari, barreja del pare al que el nen no coneix gaire...amb “l’aparença” de Adlof Hitler (paper que s’ha reservat Waititi).

Opció número dos (resum actual): el descobriment de que la seva mare (Johansson) ha amagat una nena jueva en el soterrani aprofitant l’absència del nen.

Faltarà per ara completar el repartiment principal, amb l’actor que interpreti al nen.

Via Deadline.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada