Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de gener del 2020

'Bloodshot'.

Sony Pictures ha publicat un tràiler internacional de la seva propera adaptació el film d’acció ‘Bloodshot’, basada en la sèrie de Valiant Còmics del mateix nom. El nou tràiler posa de manifest els súper soldats millorats tecnològicament que van ser creats pel personatge de Guy Pearce, el Dr. Emil Harting. A continuació podeu veure el tràiler...

          

          

Creat per Kevin Van Hook, Don Perlin i Bob Layton, Bloodshot explica la història d’un ex-soldat, Ray Garrison, assassinat i tornat a la vida amb actualitzacions tecnològiques gràcies a Rising Spirit Technologies, omplint el seu cos amb milers de milions de nanobots. Això li permet ser el soldat perfecte per curar-se de lesions, canviar de forma i fins i tot interactuar amb la tecnologia. Ray, alias Bloodshot, pateix una pèrdua total de memòria i lluita per tornar a connectar-se amb qui estava mentre esbrina en quina mena d’arma s’ha convertit, amb l’ajuda d’un grup d’altres combatents augmentats coneguts com a motoserra.

El repartiment principal inclou Vin Diesel (Fast & Furious series) com a Bloodshot, Toby Kebbell (Dawn of the planet of the Apes), Sam Heughan (Outlander), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Talulah Riley (Westworld), Johannes Haukur Johannesson (Game of Thrones), Lamorne Morris (New Girl, Game Night), Guy Pearce (Prometheus) i Alex Hernandez (Unreal).

Debut darrera de les càmeres de Dave Wilson, artista de VFX de Blur Studio –casa fundada per Tim Miller (‘Deadpool’, ‘Terminator: Dark Fate’)-, amb un guió adaptat per Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) i Eric Heisserer (Arrival).

‘Bloodshot’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 13 de Març de 2020 a USA i per al 21 de Febrer de 2020 a casa nostre. Dades sempre segons IMDb, després poden variar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada