Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de gener del 2020

'Moon Knight'.


Després de l’èxit de la primera temporada de ‘The Witcher’, l’escriptor de la sèrie Beau DeMayo ha signat per un altre gran projecte de televisió, Marvel Studios ha incorporat oficialment al equip creatiu de la pròxima sèrie del MCU per a Disney+ ‘Moon Knight’. Aquesta noticia, arriba dos dies després de que Netflix, hagi anunciat que actualment està en desenvolupament un film animat de Witcher titulat ‘The Witcher: Nightmare of the Wolf’, que també serà co-produïda per DeMayo.

La molt esperada sèrie de ‘Moon Knight’ podria debutar després d’aquest any amb el creador de la sèrie ‘The Umbrella Academy’, Jeremy Slater, desenvolupant i liderant l’equip redacció de la sèrie de Disney+.

La sèrie ‘Moon Knight’ va ser anunciada oficialment pel responsable creatiu de Marvel, Kevin Feige, l’any passat, juntament amb dues altres sèries del MCU, ‘Ms. Marvel’ i ‘She-Hulk’. Això marcarà el debut dels icònics superherois en live-action, que també es preveu que surtin en pròximes pel·lícules del MCU.

Creat per Doug Moench i Don Perlin l’any 1975 per el “Werewolf by Night” #32, Moon Knight és l’alter ego de Marc Spector fill d’un rabí jueu-americà que va créixer fins a convertir-se en un boxejador de pesos pesats i després es va unir a la Marina dels EUA.

Spector, un mercenari que te nombrosos alter egos com Cabbie Jake Lockley i el milionari playboy Steven Grant, per tal de combatre millor l’inframón criminal. Però més tard es va establir com a conducte del Déu Egipci de la lluna Khonshu després de morir en una missió a Egipte. Més recentment, ha estat un assessor que es vesteix de blanc i du el nom de Mr. Knight.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada