Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de gener del 2020

'Horse Girl'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial del seu pròxim film drama titulat, ‘Horse Girl’, protagonitzat per Alison Brie com a Sarah, mentre que la seva simple vida canvia quan de sobte es troba que és difícil mantenir-se adherida a la realitat. El film tindrà la seva estrena mundial el proper 27 de Gener en el Sundance Film Festival 2020 i estarà disponible en streaming a partir del 07 de Febrer, exclusivament a Netflix. A continuació el tràiler i el cartell...

          


A ‘Horse Girl’, Sarah (Brie), empleada d’una botiga d’artesania i socialment aïllada del art, es troba amb més contingut a la companyia de cavalls i la criminalitat sobrenatural que demostra la gent. Però quan una sèrie de somnis estranyament surrealistes potencien la senzillesa de la seva vida que desperta, Sarah lluita per distingir les seves visions de la realitat. El film es un thriller psicològic d’humor fosc sobre la cerca de la veritat d’una dona, per molt abstracte que sigui.

El film està protagonitzat per la nominada al Globus d’Or, Alison Brie (GLOW), Debby Ryan (Insatiable), John Reynolds (Stranger Things), Molly Shannon (Other People), John Ortiz (Fast & Furious), Paul Reiser (Mad About You, Alien) i Jay Duplass (Transparent). També hi podem trobar Robin Tunney (The Mentalist), Matthew Gray Gubler (Criminal Minds), Merdeith Hagner (Search Party) i Dylan Gelula (Unbreakable Kimmy Schmidt).

‘Horse Girl’ està dirigida per Jeff Baena, que també va co-escriure el guió amb Alison Brie. El film està produït per Mel Eslyn, Alana Carithers, Baena i Brie, amb els germans Jay i Mark Duplass essent productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada