Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de gener del 2020

'Hunters'.

Amazon Prime Video ha publicat el que és el trìaler oficial de ‘Hunters’, on Jordan Peele n’és productor executiu, del pròxim thriller d’acció sobre uns caçadors de nazis protagonitzada per Al Pacino i Logan Lerman. La sèrie debutarà el pròxim 21 de Febrer, podeu veure el tràiler a continuació...

           

El càsting principal de ‘Hunters’: Logan Lerman com a Jonah Heidelbaum i Al Pacino com a Meyer Offerman, en el que serà el seu primer a la televisió. El nominat al premi Emmy Dylan Baker (The Good Wife), Jerrika Hinton (Grey’s Anatomy), Greg Austin (Class), Catherine Tate (The Office), Josh Radnor (Rise), Tiffany Boone (Beautiful Creatures) i Saul Rubinek (Warehouse 13), la nominada al Oscar Lena Olin (Enemies) i Carol Kane (Hester Street). El càstin també inclou a Kate Mulvany (The Great Gatsby), James Le Gros (Drugstore Cowboy), Ebony Obsidian (If Beale Street Could Talk), Caleb Emery (Little), Henry Hunter Hall (When Thev See Us) i Jeannie Berlin (The Night Of).

La sèrie per ara comptarà amb 10 episodis d’una hora cada un. A ‘Hunters’, un grup de caçadors Nazis en la Nova York de 1977 descobreix una conspiració per posar en marxa el quart Reich a América. El grup es troba en una aferrissada recerca per dur els Nazis davant la justícia i frustrar els nous plans genocides. La història està basada en fets reals.

Jordan Peele amb Monkeypaw Productions i Sonar Entertaiment produeixen, mentre que Peele i Win Rosenfeld (Dark Net) són productors executius per part de Monkeypaw. Tom Lesinski (Mr. Mercedes) i Jenna Santoianni també seran productors executius per part de Sonar.

‘Hunters’, s’estrenarà mundialment quan faci el seu debut la plataforma de Amazon, el pròxim 21 de Febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada