Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 18 de gener del 2020

'Disney-Fox'.


Ja és oficial el final d’una era, avui els efectes colaterals de l’any passat de la fusió Fox/Disney arriba a la seva lògica conclusió. Segons Variety, Disney està canviant de nom 20th Century Fox com a 20th Century Studios, mentre que Fox Searchlight serà Searchlight Pictures. Aquest últim ja va començar a canviar amb el recent cartell de ‘Downhill’. Els elements bàsics del logo, incloent les llums giratòries i l’espectacle de la signatura, es mantindran intactes quan els de 20th Century Studios debuti en els pròxims mesos amb ‘Call of the Wild’.

No han aconseguit un concens final sobre el reordenament de 20th Century Fox Television i Fox 21 Television Studios, però ho estant debatent. Però una font externa suggereix que el canvis és allunyar Disney de les marques controlades per Lachlan Murdoch com ara Fox News i la xarxa de difusió de Fox.

Tot i que aquesta és, certament, la fi d’una entitat de marca familiar i estimada de 84 anys, això en l’actualitat no és la primera vegada que l’estudi canvia de nom. El 1935 es va crear el nom de 20th Century Fox quan es van fusionar Twentieth Century Pictures de Joseph Schenck i Darryl F. Zanuck, i Fox Films de Sidney Kent. Tom Rothman va fundar la divisió de films independents Fox Searchlight i estrenada especialment l’any 1994.   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada