Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de gener del 2020

'Morbius'.

Doncs per fi ja el tenim aquí, Sony ha publicat el primer tràiler de ‘Morbius’, film que en un principi si que connectarà amb el MCU a traves de referències al Spider-Man de Tom Holland. A continuació podeu veure el tràiler...

          

          

L’últim cop que escrivia sobre el film era el Març del 2019. El film està protagonitzat per Jared Leto com a Dr. Michael Morbius, també hi trobarem a Matt Smith com a Loxias Crown, Adria Arjona com a Martine Bancroft, Jared Harris com el mestre de Michael, Tyrese Gibson com a agent del FBI i J.K. Simons com a J. Jonah Jameson.

‘Morbius’ és l’adaptació de Sony del anti-heroi de Marvel Morbius the Living Vampire. El film està dirigit per Daniel Espinosa (Life, Safe House) amb un guió de Burk Sharpless i Matt Sazama (Lost in Space, basat en els personatges de Marvel Còmics, creat pel escriptor Roy Thomas i l’artista Gil Kane i la seva primera aparició va ser l’any 1971 a “Amazing Spider-Man” #101.

El Dr. Michael Morbius, era un científic que va intentar curar una rara malaltia que tenia en la sang, però l’experiment va resultar fallit i a causa d’això el doctor va acabar convertint-se en un vampir. El personatge va lluitar diverses vegades contra Spider-Man, tot i que finalment va tenir la seva línia de còmics propi en un arc més heroic.

‘Morbius’ te fixada la data d’estrena per al pròxim 31 de Juliol de 2020 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada