Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de gener del 2020

'Jack Reacher series'.


Des de Deadline ens confirmen de que Amazon Studios ha donat llum verda per a una sèrie de Jack Reacher. Ens presentaran el personatge basat en la sèrie de llibres d’èxit en vendes mundialment.

La sèrie estarà escrita i dirigida per Nick Santora (Scorpion, Prison Break). La primera temporada aparentment es basarà en ‘The Killing Floor’, la primera novel·la de Jack Reacher de la sèrie de Child.

“Lee Child ha creat un món i un personatge increïbles; és l’objectiu de tot escriptor, productor, actor, executiu i membre de l’equip capturar l’essència dels llibres de Mr. Child, i per sort Lee estat allà, i continuarà estant allà, per guiar-nos en el llarg camí en aquesta sèrie. Ell és el pols de Reacher”, va dir Santora.

“Ha estat molt bé fins ara, però realment, la diversió comença aquí. Ara mateix conec aquests nois i Reacher està en les mans perfectes, creieu-me”, va afegir Child.

La sèrie serà produïda per Amazon Studios, Skydance Television i Paramount Television Studios. Santora serà productor executiu de la sèrie. Els productors executius també inclouen a Child, Don Granger, Scott Sullivan i Christopher McQuarrie, amb David Ellison, Dana Goldberg i Marcy Ross exercint de productors per Skydance. Carolyn Harris serà qui supervisarà el projecte per Skydance.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada