Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de gener del 2020

'The Force'.


Després d’aconseguir més de $200M a nivell mundial i obtindré una nominació de l’acadèmia a la millor pel·lícula, segons Deadline el director de ‘Ford v Ferrari’, James Mangold, es reunirà amb el gunayador d’un Oscar, Matt Damon (Good Will Hunting, The Departed) per al nou film de 20th Century Studios, l’adaptació titulada ‘The Force’. Basada en la novel·la súper vendes del autor Don Winslow, un thriller dramàtic del mateix nom, el film estarà dirigit per Mangold amb Damon en el paper principal del detectiu Denny Malone de la NYPD (New York Police Department).

The Force es va publicar per primer cop l’any 2017 i va ser nomenada Bestseller pel New York Times. En la novel·la, el detectiu de la NYPD Denny Malone és anomenat “El Rei de Manhattan Nord”. És el líder de Da Force, un equip d’elit que lluita contra el crim a qui se li dona autoritat sense restriccions per a fer una guerra contra les bandes, drogues i armes de foc. Després de 18 anys d’haver estat involucrat amb bandes, drogues i corrupció, Denny finalment ha estat atrapat en una trampa pels Federals i ha de pendre una decisió difícil entre trair els seus germans i companys del treball, la seva família i la dona que estima, tractant de sobreviure, amb cos i ànima, mentre la ciutat oscil·la a la vora d’un conflicte racial que els podria destruir a tots.


El guió del film n’ha fet un primer esborrany David Mamet amb Mangold i el co-escriptor de ‘Logan’, Scott Frank que treballa en una reescriptura. ‘The Force’ estarà produïda per Scott Free de Ridley Scott, Shane Salerno i Kevin Walsh de The Story Factory, mentre que Steve Asbell ha signat com productor executiu.

Aquest projecte serà l’últim segon projecte de Mangold, ja que recentment es va informar que dirigirà el seu segon biopic musical, centrat en la transició de la musica Folk al Rock del llegendari music Bob Dylan. Entre d’altres films destacats del director podem trobar: ‘Walk the Line’, ‘Girl, Interrupted’, ‘Kate & Leopold’ i ‘Logan’, per la que va rebre una nominació al Oscar per Millor Guió Adaptat; i la recent estrenada ‘Ford v Ferrari’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada