Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de gener del 2020

'Chucky series'.


Després de cedir els drets el creador original de la franquícia ‘Child’s Play’, Don Mancini,  Syfy finalment ha ordenat la creació d’una sèrie de llarga durada titulada ‘Chucky’, centrada en el icònic protagonista del ninot assassí en sèrie. Al cap davant de la producció executiva, Mancini, que també havia escrit el film original de la franquícia, ha escrit l’adaptació de la sèrie i en serà a més de showrunner, el director del primer episodi.

“El personatge que van crear Don i David han aterrit les audiències durant més de 30 anys. La longevitat i el llegat de Chucky parla de la narració creativa i dels aficionats fidels que la sèrie de films ha anat fidelitzant al llarg dels anys”, va dir en un comunicat el president de Entertaiment Networks –USA & SYFY, Chris McCumber en una declaració (via The Futon Critic). “Ens emociona tornar a col·laborar amb Nick i UCP en aquesta nova sèrie per a SYFY i estem increïblement orgullosos de portar Chucky per primer cop a la petita pantalla amb els creadors originals.”

A la sèrie ‘Chucky’, després que un ninot vintage de Chucky fos venuda en una venda d’un jardí suburbà, una idíl3lica ciutat nord-americana es llença al caos quan una sèrie de assassinats horribles comencen a exposar les hipocresies i els secrets de la ciutat. Mentrestant, l’arribada d’enemics (i aliats) del passat de Chucky amenaça amb exposar la veritat darrera dels assassinats, així com els orígens inesperats del ninot del dimoni com un nen aparentment normal que d’alguna manera es va convertir en aquest monstre notori.

El 1988, Chucky es va introduir en la cultura popular amb la premiere de ‘Child’s Play’ dirigit i co-escrit per Tom Holland. La sensació internacional va generar sis seqüeles, que va escriure Mancini i va produir David Kirschner. L’any passat, Orion Pictures havia estrenat un remake de terror del film de 1988 que va comptar amb la veu de Mark Hamill per al ninot Chucky.

Mancini (Hannibal) i Kirschner (Hocus Pocus) seran productors executius al costat de Nick Antosca (The Act) amb la seva companyia Eat the Cat. Aquest projecte serà la segona col·laboració de Mancini amb SYFY, que ja havia treballat en la antologia de terror de les sèries de Channel Zero.

La sèrie de films sobre el ninot diabòlic, han anat funcionant al llarg dels 30 anys, primer amb bones critiques però a mesuran que es feien més films sobre el ninot, les critiques ja començaven a ser dispars, fins a la revitalitzada ‘Curse of Chucky’, que va tornar a les arrels del terror de la franquícia original i va obtenir critiques positives. La darrera entrega, ‘Cult of Chuky’ va anar directament a Blu-ray i video sota demanda a l’Octubre de l’any passat i va rebre dures critiques. Brad Dourif és qui ha estat posant veu a Chuky en tots els films – tret es clar de l’estrenada el Juny de l’any passat-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada