Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de gener del 2020

'Gretel & Hansel'.

Oriont Pictures a publicat un nou tràiler de la nova revisió del conte dels germans Grimm, però canviant l’ordre del títol, ‘Gretel & Hansel’. Aquesta nova revisió del conte és un pèl diferent, en comptes de l’encantador conte de fades, aquesta versió és una mica més terrorífica. El film està protagonitzat per Sophia Lillis (‘It’) i Samuel Leakey (‘MotherFatherSon’ tv-mini-series), a continuació podeu veure el tràiler...

           


Com ja he dit, és un altre visió del conte clàssic dels Germans Grimm, ‘Gretel & Hansel’, es situat fa molts anys enrere en un llunyà camp de contes i explica la història d’una jove que du al seu germà petit en la foscor dins del bosc, que desesperadament busquen menjar i treball, però tant sols ensopeguen amb el nexe d’un terrífic mal.

El film esta escrit per Rob Hayes (Chewing Gum) i dirigit per Osgood Perkins, qui es més conegut per escriure i dirigir films de terror ‘The Blackcoat’s Daughter’ protagonitzat per Emma Roberts i Kiernan Shipka i ‘I Am the Pretty Thing that Lives in the House’ protagonitzat per Ruth Wilson.

‘Gretel & Hansel’ està protagonitzat per Sophia Lillis (‘It’ i ‘It: Chapter Two’) en el paper de Gretel, Samuel Leakey (‘MotherFatherSon’) com a Hansel, Alice Krige (‘Silent Hill’) com a Holda, Jessica De Gouw (Arrow) com a Holda jove i Charles Babalola (‘The Legend of Tarzan’) com el Caçador.

‘Gretel & Hansel’, te fixada la data d’estrena als USA per al pròxim 31 de Gener de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada