Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de gener del 2020

'Guns Akimbo'.

No tenia noticia d’aquest film de Daniel Radcliffe, però ahir en va sorgir un tràiler internacional. És un film de comèdia d’acció protagonitzat per Daniel Radcliffe (Harry Potter franchise), en el qual el seu personatge es un intel·ligent desenvolupador de videojocs amb unes pistoles “enganxades” a les seves mans que és empès a una transmissió en directe d’un partit a mort subterrani, la pel·lícula dona la sensació de passar una bona estona al cinema. A continuació podeu veure el tràiler internacional...

          


Seguint la història d’un desenvolupador de videojocs anomenat Miles, que passa els seus dies en una feina sense sortida, sospirant per la seva guapa ex novia Nova. La seva existència mundana es capgira del revés quan es troba inscrit en el lloc web d’una xarxa obscura que obliga a complets desconeguts a lluitar en un joc a mort per tota la ciutat perquè les seves batalles de gladiadors es puguin transmetre en directe a tot el món per a un públic fanàtic.

Els concursants són escollits per una colla clandestina coneguda com Schism, que minven al concursant més feble per agrupar més les probabilitats en contra. Inicialment, Miles defuig tota la vida dels seus problemes corrents sense pagar i aconsegueix escapar del seu primer rival, però quan Nova es segrestada, finalment ha de deixar de córrer i superar les seves pors per lluitar per la noia que estima.

El film està liderat per Radcliffe com a Miles, Natasha Liu Bordizzo (Crouching Tiger, The Society) com a Nova i Samara Weaving (Ready or Not, Bill and Ted 3) com a Nix. El film també comptarà amb Mark Rowley com a Dane, Colin Moy com a Clive, Ned Dennehy com a Riktor i Hanako Footman com a Ruby.

‘Guns Akimbo’, està escrita i dirigida per Jason Lei Howden. Està produïda per Joe Neurauter i Felipe Marino de Occupant Entertaiment, Michael Mailis de Hyperion Entertaiment amb Will Clarke i Andy Mayson som a productors executius per a Altitude Films.
El film va tenir la seva premiere al mes de Setembre de 2019 al Toronto Film Festival.

‘Guns Akimbo’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 28 de Febrer a USA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada