Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de gener del 2020

'Spenser Confidential'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de la propera pel·lícula d’acció i comèdia, ‘Spenser Confidential, protagonitzada pel nominat de l’acadèmia Mark Wahlberg, mentre intenta enderrocar els càrtels de la droga, la policia i els polítics corruptes, que el van incriminar fa cinc anys. Basada en la novel·la Wonderland de Ace Atkin, el film d’acció estarà dsiponible a la plataforma a partir del 06 de Març. El repartiment principal també hi podem trobar Winston Duke i Post Malone. A continuació podeu veure el tràiler...

          


Quan dos oficials de policia de Boston són assassinats, l’ex-policia Spenser (Wahlberg) s’uneix amb el seu sensat company d’habitació, Hawk (Winstone Duke), per enderrocar els criminals en aquesta comèdia d’acció.

Inspirada en el Wondeland de Robert B. Parker, la novel·la èxit de vendes de Ace Atkins, el film segueix a Spenser (Wahlberg), un ex-policia més conegut per tenir problemes que en resoldre’ls, acaba de sortir de la presó vol anar a Boston pel seu bé. Però el seu antic entrenador de boxa i mestre Henry (Alan Arkin) aconsegueix convèncer de que es quedi i l’ajudi a entrenar a un novell molt prometedor, Hawk (Duke). Quan dos dels ex-companys de Spenser són assassinats, recluta a Hawk i la seva ex novia, Cissy, per ajudar-lo a investigar i dur als culpables davant la justícia.

‘Spenser Confidential’ (abans titulat ‘Wonderland’) protagonitza Mark Wahlberg (The Fighter, The Departed, Mile 22) com el protagonista ex-policia, Winstone Duke (Black Panther, Us) és Hawk, Post Malone, Alan Arkin (Dumbo) com a Henry Cimoli, Iliza Shlesinger (Instan Family) com a Cissy, Cassie Ventura com a Elise, Bookem Woodbine (Overlord) i James DuMont (Patriots Day).

El film està dirigit per Peter Berg (Friday Night Lights, Patriots Day, Deepwater Horizon), amb un guió adaptat per Sean O’Keefe. Wahlberg produeix el film al costat de Berg amb la seva productora Film 44, Neal H. Moritz des de la productora Original Film i Stephen Levinson. John Logan Pierson de Film 44 serà productor executiu al costat de Toby Ascher.

‘Spenser Confidential’ és la cinquena col·laboració entre Wahlberg i Berg, que anteriorment va treballar junts a ‘Lone Survivor’, ‘Deepwater Horizon’, ‘Patriot’s Day’ i ‘Mile 22’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada