Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 25 de gener del 2020

'The Mask Sequel?'.


Un dels papers més icònics de Jim Carrey va venir en la comèdia de fantasia ‘The Mask’ de l’any 1994, per la qual va obtenir una nominació al Globus d’Or amb el paper principal, i tot i que la seqüela spin-off ‘Son of The Mask’ no va aparèixer cap cosa que sobre sortís, les audiències clamaven per una seqüela de la original, l’actor comediant de 58 anys no tanca cap porta a aquesta possibilitat.

Durant la promoció de ‘Sonic the Hedgehog’, Carrey va revelar en una entrevista a ComicBook.com que tot i que no passa per la seva ment sobre futurs episodis dels seus films mentre les fa, podria ser persuadit de tornar al món dels còmics de Dark Horse en el món de ‘The Mask’.

“No crec en termes de seqüeles i coses similars, vull dir, que aquest (Sonic the Hedgehog) és correcte perquè no hem evolucionat el personatge (Dr. Eggman) encara”, va dir Carrey. “Penso que ‘The Mask’, jo mateix, saps, depèn d’un cineasta. Depèn realment d’un cineasta. No vull fer-ho només per fer. Però només ho faria si es tractes d’un cineasta visionari boig”, segur.

*I jo (el q escriu aquest blog), afegiria que aquest director visionari boig podria ser, Taika Waititi. Jo ho veuria factible i que surtis una bona peli, penseu-ho, va fer ‘Thor: Ragnarok’ i ara s’ha tret de la màniga ‘Jojo Rabbit’ una sàtira sobre Hitler.

El film original, es va estrenar el Juliol de 1994, que seguia l’humil banquer Stanley Ipkiss que es troba amb una màscara màgica que li permet transformar-se en un gàngster amb una indumentària amb poders caricaturescs i aparentment immortal i que els utilitza per alliberar la seva ciutat del crim i guanyar-se el cor d’una cantant connectada amb el senyor del crim local.

L’adaptació del còmic de Dark Horse creat per John Arcudi, Chris Warner i Doug Mahnke va resultar ser un èxit rotund, aconseguint elogis tant per part de la critica com del públic, aconseguit Carrey una nominació al Globus d’Or i establint a Cameron Diaz com una possible noia destacada, el film va aconseguir una taquilla mundial de $351,5M costant tant sols $23M. La va seguir una seqüela independent l’any 2005 ‘Son of the Mask’ protagonitzada per Jamie Kennedy (Scream) i Alan Cumming (Goldeneye), molt criticada tan per la critica (20/100 a Metacritic) i també per part del públic (2,2/10 a IMDb) i va ser un fracàs a la taquilla, va costar $84M i va recaptar tant sols $17M als USA i uns altres $40,5M internacionalment i un total de $57,5M a nivell mundial.

Ja fa anys que es parla d’un reinici o d’una seqüela adequada, amb el co-creador Mike Richardson afirmant que li agradaria veure un reboot del film protagonitzat per una dona, tot i que també voldria un retorn de Carrey com a Ipkiss, però sempre es veia frenat per trobar un camí creatiu adequat.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada