Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 30 de gener del 2020

'One Piece live-action'.


Ahir des de Deadline ens informaven d’una noticia no se si bona o dolenta, segons com es miri. Anem a pams. Ara mateix Netflix està desenvolupant una sèrie live-action de ‘Cowboy Bebop’, doncs ara s’ha fixat en un altre sèrie Anime/Manga a adaptar i no és altre que un dels actuals èxits al Japó ‘One Piece’, el manga de Eiichiro Oda. El servei de streaming ha donat llum verda per a una primera temporada de 10 episodis amb Tomorrow Studios i Shueisha.

El Manga, escrit e il·lustrat per Eiichiro Oda, segueix a Monkey D. Luffy, el líder d’una tripulació pirata que té els poders de convertir el seu cos en goma després de menjar una “Fruita del Diable”, i que es llença a l’aventura a la recerca del tresor que a deixat Gold Roger, el One Piece, nom que també li dona al manga/sèrie, per a convertir-se en el Rei dels Pirates.

La sèrie estarà escrita per Steven Maeda (The X-Files), que també actuarà com a showrunner i productor executiu, amb Matt Owens (Agents of SHIELD) que també contribuirà en l’escriptura i també en serà productor executiu. A ells s’els unirà Marty Adelstein i Becky Clemens de Tomorrow Studios (Snowpierce) que també seran productors executius a la sèrie al costat del autor original de la sèrie, Oda.

El Manga ha creat una franquícia extensa que inclou diversos films animats, la pròpia sèrie d’anime que compte per ara amb 20 temporades i 919 episodis en l’actualitat, amb nombrosos videojocs i fins i tot restaurants temàtics i atraccions en un parc temàtic al Japó, Taiwan i Hong Kong.

L’adaptació a live-action marca la segona col·laboració del servei de streaming amb Tomorrow Studios, ja que ambdós estan desenvolupant la sèrie Cowboy Bebop, que ara ha quedat interrompuda la producció fins a finals d’any a causa de la lesió de le’strella John Cho (The Grudge). Netflix també estaria desenvolupant una sèrie live-action de ‘Avatar: The Last Airbender’ i una seqüela del film americanitzat de ‘Death Note’. Aquesta última no va tenir gaire bona rebuda. Recordem també, el desastre de l’adaptació live-action que van fer amb el film ‘Dragon Ball Evolution’ del 2009.

P.D: Anirem seguint les noticies que vagin sortint al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada