Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de gener del 2020

‘Chilling Adventures of Sabrina season 3'

El repartiment de ‘Chilling Adventures of Sabrina', capitanejat per Kiernan Shipka, protagonitza un divertit tràiler vídeo musical, que ens ofereix el primer avanç de la pròxima tercera temporada de la sèrie sobrenatural de Netflix per adolescents. Que podrem veure a finals de mes a partir del pròxim 24 de Gener. A continuació podeu veure el tràiler i el cartell...

          


La tercera entrega trobarà que Sabrina es recuperi dels terribles esdeveniments ocorreguts en la segona temporada, el qual va veure derrotar a Lucifer, el seu pare, que ara es presoner dins el seu xicot Nicholas Scratch. Sabrina està decidida a alliberar Nicholas Scratch de la seva misèria i portar-lo a casa, però també ha de resistir a un nombre de desafiadors al tron ara vacant de Lucifer.

La sèrie, que protagonitza Kiernan Shipka (Mad Men), en el paper principal, va ser ordenada a sèrie per Netflix després de que el desenvolupament inicial comences a The CW per dues temporades, amb un acord fixat per filmar les dues temporades. La primera temporada es va estrenar al servei de streaming el 26 d’octubre que va rebre critiques positives i també va tenir bona recepció per part del públic per la seva visió fosca, el to de terror i l’actuació principal de Shipka.

A Shipka l’acompanyen Lucy Davis (Wonder Woman) com a Hilda Spellman, Miranda Otto (Annabelle: Creation) com a Zelda Spellman, Chance Perdomo com a Ambrose Spellman, Michelle Gomez (Doctor Who), com a Mary Wardwell, Jaz Sinclair, Richard Coyle com a pare Faustus Blackwood, Tati Gabrielle com a Prudence Night, Adeline Rudolph com a AgathaAbigail Cowen com a Dorcas, Ross Lynch com a Harvey Kinkle, Lachlan Watson com a Susie Putnam.

Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) escriu l’adaptació (la base del còmic per el qual també va escriure) i també exerceix de productor executiu. Lee Toland Krieger dirigeix i es productor executiu amb Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter i Jon Goldwater. El drama prové de Berlanti Productions, amb base a Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada