Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 de gener del 2020

'Thor: Love and Thunder'.


Des de Collider (i THR confirma) que el guanyador  d’un Oscar, Christian Bale (The Fighter, Vice, Ford v Ferrari) està en converses amb Marvel Studios per incorporar-se a la quarta entrega de ‘Thor: Love and Thunder’. Mentre que el mitjà no ha revelat quin personatge interpretarà Bale, tot i que parlen que seria un excel·lent Balder the Brave, i també tindrà una gran oportunitat per utilitzar el seu adequat accent gal·lès.

Això marcarà el primer retrobament de Bale al regne del còmic, després de ‘The Dark Knight Rises’ al 2012, i la segona vegada que un ex-actor de Batman hagi aparegut al MCU després del paper de Michael Keaton com a Vulture a ‘Spider-Man: Homecoming’.

Quin personatge de Marvel Comics, creieu que tindrà Bale en el film?


‘Thor: Love and Thunder’, estarà dirigit per Taika Waititi (Jojo Rabbit), que serà el seu següent film després de la exitosa seqüela ‘Thor: Ragnarok’. Natalie Portman tornarà al seu paper de Jane Foster i serà qui portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson també tornaran amb els seus respectius papers, com a Thor i Valkyrie. La història del Thor femení, està basada en publicació de Jason Aaron a ‘The Mighty Thor’ en el qual una Jane Foster, afectada per un càncer, assumeix el mantell i els poders de Thor.

‘Thor: Love and Thunder’ te fixada la data d’estrena per al pròxim 05 de Novembre de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada