Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 23 de gener del 2020

'Fear Agent'.



The Hollywood Reporter ens informen de que Seth Rogen (Preacher, The Boys, Black Monday) i David F. Sandberg (Shazam!, Annabelle: Creation), adaptaran el còmic de ciència ficció ‘Fear Agent’ de Rick Remender (Deadly Class), per a una sèrie a Amazon després que la plataforma adquirís els drets sobre el títol després d’una guerra competitiva de licitació entre Peacock, HBO Max i TNT.

Heath Huston és un inculte de Texas, alcohòlic, violent i mal parlat. És també un exterminador de plagues espacial. En els seus viatges per l’espai a bord de la seva nau amb intel·ligència artificial Annie, Huston s’enfrontarà a tota mena de criatures i ofegarà les seves penes en whisky intentant oblidar la destructiva guerra alienígena que va deixar la terra desolada i va perdre la seva família. Però potser hi hagi una forma de canviar el passat i, per molt perillosa que sigui, no hi ha un Fear Agent amb més empenta per duro a terme que Heath Huston.

Mattson Tomlin (The Batman) està adjunt per escriure el pilot. Sandberg serà director i productor executiu, amb Rogen i la seva productora Point Grey Productions, Evan Goldberg i James Weaver seran productors executius al costat de Matt Tolmach i David Manpearl. El co-creador de Fear Agent, Tony Moore, Remender i Lotta Losten seran productors executius. Josh Fagen supervisarà per Point Grey.

Fear Agent va ser publicat per primera vegada per Image Comics l’any 2005 abans de traslladar-se a Dark House. La història va concloure el 2012.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada