Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de gener del 2020

‘Timmy Failure: Mistakes Were Made’.

Walt Disney Pictures ha publicat el tràiler oficial per a Disney+ de la pròxima adaptació del film ‘Timmy Failure: Mistakes Were Made’, basada en la novel·la infantil del mateix nom del autor Stephen Pastis. Protagonitzada pel novell Winslow Fegley, que es el protagonista principal del detectiu imaginari d’onze anys, el film tindrà la seva estrena mundial en el pròxim Festival de Cinema de Sundance 2020, que tindrà lloc a finals d’aquest mes i estarà disponible per streaming a partir del 07 de Febrer. A continuació podeu veure el tràiler...

          


‘Timmy Failure: Mistakes Were Made’, segueix les hilarants gestes del nostre peculiar, inexpressiu heroi, Timmy Failure, que, juntament amb el seu company os polar Total de 1.500 lliures, te Total Failure Inc., una agència de detectius de Portland. Una estranya escola de primària, el despistat però confiat Timmy ha de navegar pel món dels adults que l’envolta, incloent la seva mare sobrecarregada, el seu novio de bones intencions, el seu professor/némesis i un conseller d’orientació obligat per l’escola, tot a la recerca de convertir-se en el millor detectiu del món.

En el càsting, a més del debutant com a protagonista Winslow Fegley, podem trobar a Ophelia Lovibond (Guardians of the Galaxy) com a Patty Failure, Craig Robinson (Hot Tub Time Machine, Dolittle), Kyle Bornheimer (Marriage Story), Chloe Coleman (Big Little Lies) i Wallace Shawn (Toy Story, Young Sheldon).

El film està dirigit pel guanyador d’un Oscar, Tom McCarthy (Up, Spotlight) a partir d’un guió escrit entre Pastis i McCarthy. Els productors són Jim Whitaker, p.g.a., i Tom McCarthy, p.g.a, amb Michael Bederman i Kate Churchill essent productors executius.

La novel·la va ser publicada per primer cop l’any 2013 per Candlewick Press. Des d’aleshores, va anar seguida de sis llibres més titulats Now Look What You’ve Done (2014), We Meet Again (2014), Sanitized For Your Protection (2015), The Book You’re Not Supposed to Have (2016), The Cat Stole My Pants (2017) i It’s The End When I Say It’s The End (2018).   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada