Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de gener del 2020

'Kung Fu series remake'.


Segons Collider, David leitch (Deadpool 2, Hobbs & Shaw) dirigirà un remake live-action de la sèrie ‘Kung Fu’, que es va estrenar l’any 1972 i va protagonitzar David Carradine. Universal Pictures ha optat als drets per a una sèrie de televisió i tornarà a fer equip amb Leitch després de ‘Hobbs & Shaw’.

El remake es situarà en el temps actual. La sèrie original estava situada l’any 1.800 i va funcionar durant tres temporades a la ABC.

No s’han donat detalls addicionals del projecte, inclosos l’anunci del càsting o l’equip, tot i que es provable que un escriptor s’anunciï aviat.

Leitch produirà la sèrieal costat de Kelly McCormick amb 87North Productions basades en Universal. Stephen L’Hereaux produirà a través de la productora Solipsist Films. El creador de la sèrie original de Kung Fu Ed Spielman serà productor executiu.

Al mes de Novembre, es va anunciar que la CW també estava en procés de desenvolupar una sèrie remake de Kung Fu dirigida per dones amb Greg Berlanti com a productor executiu i co-creat per Christina M.Kim i Martin Gero (Blindspot).

La sèrie Original va ser creada per Ed Spielman, Jerry Thorpe i Herman Miller, que va funcionar durant tres temporades entre 1972 i 1975. Va estar protagonitzada pel veterà recent mort, David Carradine, que va interpretar el paper de Kwai Chang Caine. La sèrie Kung Fu també va ser adaptada a pel·lícula l’any 1986 titulada ‘Kung Fu: The Movie i també va generar dues sèries spinoff ‘Kung Fu: The Next Generation’ i ‘Kung Fu: The Legend Continues’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada