Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de gener del 2020

'Ironbark'.


Des de Variety ens informen de que Lionsgate ha cedit oficialment els drets nord-americans, del pròxim film de Dominic Cooke el thiller d’espionatge anomenat ‘Ironbark’, amb Roadside Attractions, suposadament per encarregar-se de distribuir el film als cinemes. El film està protagonitzat pel guanyador d’un Emmy Benedict Cumberbatch i la guanyadora d’un Globus d’Or Rachel Brosnahan, el film va tenir l’estrena mundial el divendres passat en el Sundance Film Festival 2020.

Basat en la història real de Greville Wynne, ‘Ironbark’, segueix a un empresari Britànic, qui inconscientment s’inscriu en un dels majors conflictes internacionals de la història. Formant una associació poc probable amb un oficial Soviètic amb l’esperança d’evitar un enfrontament nuclear, els dos homes treballen junts per proporcionar la intel·ligència crucial que s’utilitza per defugir la crisis dels míssils cubans.

El film estarà protagonitzat per Benedict Cumberbatch (MCU, The Imitation Game) és Greville Wynne, Rachel Brosnahan (Marvelous Mrs. Maisel) és Emily Donovan, Jessie Buckley (Chernobyl) és Sheila Wynne, Merab Ninidze (Nowhere in Africa) és Oleg, Angus Wright és Dickie Franks i Kirill Pirogov.

‘Ironbark’ està dirigida per Dominic Cooke a partir d’un guió escrit per Tom O’Connor, en són productors executius el propi Cooke, O’Connor, Cumberbatch, Leah Clarke, Ashley Fox, Glen Basner, Alison Cohen, Milan Popelka i Josh Varney. Adam Ackland, Ben Browning, Ben Pugh, Rory Aitken i Donald Sabourin actuen com a productors. És una producció de FilmNation Entertaiment.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada