Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 23 de gener del 2020

'Captain Marvel 2'.


L’any passat, Marvel Studios va introduir formalment a Carol Danvers (Brie Larson) a ‘Captain Marvel’; que va ser un del èxits més grans del 2019. Ara, s’han reunit finalment per a planejar la seqüela.

A través de The Hollywood Reporter, la escriptora de ‘WandaVision’, Megan McDonnell, ha estat contractada per escriure ‘Captain Marvel 2’. A diferència de la original, la seqüela de ‘Captain Marvel’ transcorrerà en el present del MCU. Adicionalment, THR descriu que els co-directors Anna Boden i Ryan Fleck no tornaran per aquesta seqüela. No obstant això, segons sembla, el duo es troba en converses per a dirigir una sèrie per a Disney+. Marvel també ha dit que està buscant a una directora per a dirigir ‘Captain Marvel 2’.

McDonnell és una nova guionista relativament, amb ‘WandaVision’ és el seu primer gran mèrit. A més, ‘WandaVision’ serà un enllaç amb ‘Captain Marvel 2’. Teyonah Parris interpretarà a una Monica Rambeau més adulta, que la jove Akira Akbar va interpretar a ‘Captain Marvel’. En els còmics Marvel, Monica va obtindré el poder de transformar-se en llum i controlar tot l’espectre. Monica també va pendre el nom de Captain Marvel, abans de d’afegir Photon, Pulsar i Spectrum com els seus sobrenoms clau. Segurament que Monica i Carol es retrobaran a ‘Captain Marvel 2’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada