Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de gener del 2020

'Snowpiercer series'.

D’aquest projecte no n’havia parlat abans, però per situar-nos: es tracte del film ‘Snowpiercer’ del director Bong Joon Ho, estrenat l’any 2013 i amb Chris Evans, Jamie Bell i Tilda Swinton com a protagonistes del film. Doncs TNT l’ha convertit en sèrie de televisió i ara ha fet oficial la data d’estrena, que en aquesta ocasió agafarà el rol protagonista -que en el film de 2013 tenia Chris Evans-, l’actriu guanyadora de l’acadèmia Jennifer Connelly, en el que serà el seu primer gran projecte per a televisió, 20 anys després de protagonitzar per a Fox ‘The $treet’ en l’any 2000. L’adaptació d’aquest thriller distòpic farà el seu debut el proper 31 de Maig. L’anunci arriba amb el llançament d’un promoció amb un teaser, amb metratge de la sèrie que podeu veure a continuació i un nou cartell...

          


La nova sèrie de TNT basada com he dit en el film de 2013, retornarà als espectadors al futur desolat, on la terra s’ha convertit en una tundra gairebé inhabitable i bona part de la població humana ha estat relegada a una locomotora en moviment permanent.

Com ja he dit, el film del 2013 estava protagonitzat per Chris Evans, Jamie Bell, Tila Swinton, John Hurt i Ed Harris, la sèrie estarà protagonitzada per Jennifer Connelly (Labyrinth, Hulk), Daveed Diggs (Blindspotting, Hamilton) i Mickey Summer (Frances Ha, American Made). A ells s’hi afegeixen Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Sam Otto, Alison Wright, Annalize Basso, Sheila Vand, Roberto Urbina, Lena Hall i Rowan Blanchard.

El director de ‘Doctor Strange’, Scott Derickson, co-dirigeix el primer episodi amb James Hawes, que prèviament havia treballat per TNT a ‘The Alienist’ amb la directora de ‘Wonder Woman’, Patty Jenkins.

L’adaptació de la sèrie està produïda per Tomorrow Studios i CJ Entertaiment. Marty Adelstein i Becky Clemens de Tomorrow Studios seran productors executius al costat de Derrickson, James Hawes, Matthew O’Connor, Miky Lee, Jeong Tae-sung, Park Chan-wook, Lee Tae-hun i Choi Dooho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada