Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 16 de juliol del 2019

'A Quiet Place 2'.

El guionista i director John Krasinski ha anunciat l’inici del rodatge de la seqüela de ‘A Quiet Place 2’, a traves del seu compte de Twiter. D’acord amb Syracuse.com, el film de terror de Paramount Pictures actualment estan treballant en les localitzacions de Nova York, a prop de l’àrea de Buffalo, incloent Akron i Olcott, hi podeu veure alguns escenaris post-apocalíptics en els posts de les xarxes socials, juntament amb les imatges completes de la producció en la galeria d’imatges.




Com ja vaig dir en l’anterior noticia, Emily Blunt tornarà en aquesta segona entrega, juntament amb el càsting següent: Noah Jupe (‘Suburbicon’, ‘Wonder’) i Millicent Simmonds (‘Wonderstruck’), amb John Krasinski de nou escrivint i dirigint el film. El nominat a un Globus D’or Cillian Murphy (‘Breakfast on Pluto’) i Brian Tyree Henry (‘Child’s Play’) s’incorporen a aquesta seqüela.


‘A Quiet Place’, es va estrenar l’Abril de 2018 i va aconseguir uns $188M als USA i uns altres $152,9M a la resta del món, i un total de $340.939.361 havent costat sols $17M.

El film està produït per Michael Bay i el seu soci de Platinum Dunes Andrew Form i Brad Fuller (‘Ouija’, ‘The Purge’, ‘Texas Chainsaw Massacre’), a partir d’un guió específic de Bryan Woods i Scott Beck, que Krasinski va reescriure.

‘A Quiet Place 2’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 15 de Maig de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada