Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 14 de juliol del 2019

'The Invisible Man'.


Des de Deadline ens informen de que l’actor Oliver Jackson-Cohen (‘The Haunting of Hill House’, ‘Dracula, ‘The Raven’), serà l’interpret principal del remake que prepara Blumhouse i Universal Pictures de ‘The Invisible Man’.

Jackson-Cohen, qui agafarà el relleu a Johnny Depp qui havia signat prèviament per interpretar aquest paper en el film, l’actor prèviament ha interpretat a Luke Crain en la sèrie de Netflix ‘The Haunting of Hill House, també ha tingut papers a ‘The Healer’, ‘The Raven’, ‘What’s Your Number?’, ‘Faster and Going the Distance’.

El film estarà dirigit per Leigh Whannell (‘Upgrade’, ‘Insidious: Chapetr 3’), els actors que conformen el film són: Elisabeth Moss (‘The Handmaid’s Tale’, ‘Us’), Storm Reid (‘A Wrinkle in Time’, ’12 Years a Slave’, ‘When They See Us’), Harriet Dyer (‘No Activity’) i Aldis Hodge (‘Hidden Figures’, ‘Underground’, ‘City on a Hill’). The Invisible Man segueix a Cecilia (Moss), qui rep la noticia de la seva abusiva ex-parella. Ella comença a refer per a tenir una vida millor.

Tot i això, la seva sensació de la realitat es comença a posar en dubte, quan comença a sospitar que el seu difunt amor no està realment mort.

Originalment estava programada per que formes part del Dark Univers, el film ara s’està desenvolupant com un projecte independent amb la contractació del creador de ‘Upgrade i la franquícia ‘Insidious’, Leigh Whannell que escriurà i dirigirà el projecte.

Els propers remakes seran “basats en el terror, sense restriccions de pressupost, el to o la qualificació”, amb diferent interpretació dels personatges originals clàssics i històries per atraure a una nova generació de fans.

‘The Invisible Man’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 13 de Març de 2020 als USA.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada