Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 11 de juliol del 2019

'It: Chapter Two'.

Gràcies a Entertaiment Weekly, s’han donat a conèixer dues noves fotos de ‘It: Chapter Two’. En les dues imatges podem veure els The Losers’ Club (El Club de los Perdedores).

El repartiment principal de ‘It: Chapter Two’ inclou: James McAvoy (X-Men franchise, Split) és Bill, Jessica Chastain (Crimson Peak, The Martian) és Beverly, Bill Hader (Barry, Trainwreck) és Richie, Jay Ryan (Beauty and the Beast) és Ben i James Ransone (Generation Kill) és Eddie, amb Andy Bean (Here and Now) és Stanley Uris, Isaiah Mustafa és Mike, Teach Grant (Aletered CArbon, Dammnation) és Henry Bowers, Jess Weixler (The Son, Chained for Life) és la dona d’en Bill, Xavier Dolan (Boy Erased) és Adrian Mellon i Will Beinbrink (Queen of the South) és Tom Rogan i per descomptat Bill Skarsgard repeteix en el paper de el pallasso Pennywise.

Aquesta segona entrega de It, està escrita per Gary Dauberman basat en el llibre de Stephen King i està dirigida de nou per Andy Muschietti. Aquesta seqüela la trobarem als cinemes el pròxim 06 de Setembre d’aquest any.

‘It’ va fer el seu debut el Setembre del 2017 recaptant el seu primer cap de setmana $123,1M, la millor taquilla per un cap de setmana en el mes de Setembre, a la tardor, i per a una pel·lícula de terror. Tot just va quedar $9M per darrera de ‘Deadpool’, essent la segona pel·lícula amb la millor estrena el seu primer cap de setmana per una pel·lícula de classificació R. El film va guanyar $700,3M a nivell mundial, convertint-la en el film de terror que més ha recaptat de tots els temps.


I recordem el tràiler aparegut...

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada