Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 4 de juliol del 2019

'Elvis Presley biopic'.

D’acord amb la noticia de Deadline, Ansel Elgort (‘Baby Driver’), Miles Teller (‘Top Gun: Maverick’), Austin Butler (‘Once Upon a Time in Hollywood’) i Harry Styles (‘Dunkirk’), competeixen pel paper principal en la pròxima pel·lícula que prepara Baz Luhrmann, el biopic de Elvis Presley. El guanyador d’un Oscar Tom Hanks (‘Cast Away’, ‘Forrest Gump’, ‘Philadelphia’) ja ha signat per interpretar al Coronel Tom Parker, el manager de Elvis Presley.

Tots els actors poden cantar, tot i que simplement tampoc s’assemblin gaire al Llegendari cantant. Però després de l’èxit dels biopics de ‘Queen’ i ‘Elton John’, és considerablement just tenir un film basat en el Rei del Rock and Roll.

Parker, que era el nom del manager, va descobrir Presley quan era un complet desconegut i ràpidament es va posicionar com a únic representant seu. Parker va ser el responsable de diverses fites aconseguides per Presley, incloent el disc amb la RCA i la resurrecció de la seva carrera d’actor.

El biopic actualment no te títol oficial i serà co-escrit per Luhrmann, que el dirigirà, i el guanyador d’un BAFTA, Craig Pearce (‘Romeo + Juliet’, ‘Moulin Rouge!’). Els apunts indiquen que el director estaria buscant a un novell per interpretar el paper de Presley i que el pressupost del projecte encara no està planificat. Luhrmann espera començar producció l’any que ve.

Des de Deadline.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada