Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 30 de juliol del 2019

'The Hunt'.

Ara fa més d’un any ja vaig escriure sobre aquest projecte, doncs avui ja tenim el seu primer tràiler. ‘The Hunt’, un thriller d’acció amb carga política co-escrit per Damon Lindelof i Nick Cuse, col·laboradors a ‘The Leftovers’ i pròximament en la sèrie de ‘Watchmen’ per a la HBO, per a la companyia de Blumhouse.

12 estranys es desperten en un paratge desconegut sense saber que han estat seleccionats com els objectius d’una caça humana organitzada per un grup de rics per a la seva diversió. Una reformulació d’una mena d’història vista a ‘The Most Dangerous Game’, ‘Hard Target’ de John Woo... o la pròpia ‘The Purge’ de Blumhouse.

El repartiment principal està format per: Betty Gilpin (Glow), Emma Roberts, Kie Barinholtz, Justin Hartley, Glenn Howerton, Macon Blair i Hilary Swank.

A continuació el tràiler i cartell...

          


El film està dirigit per Craig Zobel, responsable de ‘Z for Zachariah’ i ‘Compliance’ i dos episodis clau a ‘The Leftovers’: 2x06 Lens, 2x08 International Assassin i 3x07 The Most Powerful Man in the World (and his identical Twin Brother).

Fotografia de Darran Tiernan, col·laborador de Zobel en les seves intromissions a ‘American Gods’, ‘Westworld’ i ‘One Dollar’ per a la CBS All Access.

‘The Hunt’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 27 de Setembre a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada