Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 11 de juliol del 2019

'Sherlock Holmes 3'.


El llarg retard en l’inici de producció de ‘Sherlock Holmes 3’, sembla que ha arribat a la seva fi. Segons Variety, el director Dexter Fletcher, qui ha estat aclamat per la critica pel seu biopic sobre Elton John a ‘Rocketman’, serà qui dirigeixi la tercera entrega.

Fletcher serà l’encarregat d’agafar el relleu del director Guy Ritchie, qui va dirigir els dos primers films ‘Sherlock Holmes’ 2009 i ‘Sherlock Holmes: A Game of Shadows’ el 2011. Robert Downey Jr. tornarà per interpretar al millor detectiu del món. Al estar ocupat interpretant a Iron Man, en varies pel·lícules del MCU en els últims 10 anys, això va impedir que la producció avances. Jude Law, tot i que també ha tingut un paper, encara que menor, al MCU a ‘Captain Marvel’; també s’espera que reprengui el seu rol de Watson.

El film compte ara amb la data del 21 de Desembre de 2021. El guió estarà escrit per Chris Brancato, mentre que Susan Downey, Joel Silver i Lionel Wigram seran productors. L’estudi en principi tenia la idea d’estrenar-la el Desembre de 2020, però ha hagut de endarrerir-la un any.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada