Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 17 de juliol del 2019

'Thor 4'.


Des de The Hollywood Reporter, ens arriba la noticia de que Taika Waititi tornarà a Marvel Studios per a dirigir la quarta entrega de ‘Thor’. Recordem que ell va ser l’encarregat de dirigir per al estudi ‘Thor: Ragnarok’, estrenada l’Octubre de 2017. Això vol dir que es posposen els plans de Warner Bros. que havia fitxat al director per a dirigir la versió Live Action del Manga/Anime ‘Akira’. Amb expectatives de que tinguem més informació a la SDCC aquest cap de setmana o en la pròxima D23 de Disney al mes d’Agost.

‘Thor: Ragnarok’ va ser ovacionada tan per la critica (74/100 a Metacritic), com per part del públic (7,9/10 a IMDb), essent la pel·lícula més còmica i divertida de la franquícia, aconseguint una taquilla de $853.977.126 a nivell mundial. Fins i tot el llegendari director Quentin Tarantino va dir recentment de la pel·lícula “radicalment la meva favorita” del MCU. S’especula que torni Chris Hemsworth (Thor) a formar equip amb Tessa Thompson (Valkyrie), igual que han fet recentment els actors també a ‘Men In Black: International’. Thompson va dir al LA Times el mes d’abril, que el pla era que Waititi tornes.

Segons Kris Tapley (ex de Variety) va explicar a finals del mes passat que la producció de Akira a Atlanta, a vuit setmanes del inici del rodatge, anava amb retràs. Els sets no estaven començats i hi havia problemes de guió i pressupost, sense donar més detalls.

No obstant, THR senyala que ni molt menys es dona per perdut, i espera que el director torni a la direcció de Akira un cop acabi la producció de ‘Thor 4’ per a Marvel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada