Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 21 de juliol del 2019

'MCU Phase Four'.


Ahir es va fer la presentació de la ‘Phase Four’ de Marvel Studios a la SDCC, es van confirmar els films i les sèries d’aquesta fase.

Feige va anunciar oficialment el film de ‘Black Widow’, que s’estrenarà el 01 de Maig de 2020. Aquest serà el primer film de la fase quatre i aquest el seu repartiment principal: Scarlett Johansson com a Natasha Romanoff/Black Widow, David Harbour com a Alexei/The Red Guardian, Florence Pugh serà Yelena, Rachel Weisz serà Melina, Ray Winstone i O-T Fagbenle serà Mason. Dirigida per Cate Shortland, amb un guió de Ned Benson i Jac Schaeffer. El film estarà situat després dels successos de ‘Captain America: Civil War’.



El següent film a estrenar-se serà ‘The Eternals’, que està fixada per el 06 de Novembre de 2020. Serà un nou equip de superherois del MCU, el film està dirigit per Chloé Zhao, i estarà protagonitzat per Richard Madden com a Ikaris, Kumail Nanjiani com a Kingo, Lauren Ridloff com a Makkari, Brian Tyree Henry com a Phastos, Salma Hayek com a Ajak, Lia McHugh com a Sprite, Don Lee com a Gilgamesh i Angelina Jolie com a Thena.













El següent en entrar no es un film sinó una sèrie per a Disney+, ‘The Falcon and The Winter Soldier’, amb la parella formada per dos populars herois de MCU –Sam Wilson/The Falcon i Bucky Barnes/The Winter Soldier- en una sèrie d’acció i aventures, que lluitaran contra el mal després dels successos de ‘Avengers: Endgame’. Anthony Mackie (The Falcon) i Sebastian Stan (The Winter Soldier), protagonitzen al costat de Daniel Brühl que reprendrà el rol del dolent Baron Zemo. ‘The Falcon and The Winter Soldier s’estrenarà a Disney+ la tardor de 2020.

La següent en entrar en escena serà un altre pel·lícula, en aquesta ocasió ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, protagonitzada per Simu Liu com a Shang-Chi i Destin Daniel Cretton com a director del film. En el repartiment principal s’hi ha unit Awkwafina en un paper encara sense concretar i l’actor Tony Chiu-Wai Leung com el veritable Mandarin –recordem que el que va aparèixer e interpretar Ben Kingsley, era un actor i un fals Mandarin-. ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, s’estrenarà el 12 de Febrer de 2021.


La pròxima serà un altre sèrie a Disney+, ‘Wandavision’ –si, sembla un anunci de la “teletienda”, però es titula així- amb Paul Bettany reprenent el rol de Vision i Elisabeth Olsen reprenent el paper de Wanda Maximoff/Scarlet Witch. Teyonah Parris –nova en el MCU- interpretarà a una Monica Rambeau adulta, la qual vam veure presentada a ‘Captain Marvel’ per Akira Akbar. ‘Wandavision’ s’estrenarà a la primavera del 2021.


La pròxima de la fase serà un altre sèrie, ‘Loki’, protagonitzada per Tom Hiddleston –que tornarà per interpretar a Loki, el deu de les malifetes i el dolent preferit de tots- el personatge tornarà a la primavera de 2021 a Disney+. La sèrie tractarà sobre la gran pregunta que va sorgir després dels successos de ‘Endgame’: “On va anar Loki quan va agafar la pedra de l’espai?”.


El MCU tornarà a la gran pantalla amb la següent film, la seqüela de ‘Dr.Strange’, ‘Dr.Strange in the Multiverse of Madness’. Scott Derrickson, reprendrà la direcció amb Benedict Cumberbatch de nou com a Stephen Strange/Dr. Strange. En aquesta ocasió Elisabeth Olsen s’incorporarà al repartiment en el seu paper de Wanda Maximoff/Scarlett Witch, que tindrà connexió directa amb els successos de la seva sèrie ‘Wandavision’. ‘Dr.Strange in the Multiverse of Madness’ s’estrenarà el pròxim 07 de Maig de 2021.


Després vindrà la primera sèrie animada del MCU ‘What if...?’, és la primera sèrie creada exclusivament per a Disney+, el qual presenta històries de realitats alternatives en el Univers Marvel present. Molts dels actors del MCU posaran veu als seus respectius personatges, i Jeffrey Wright posarà veu al popular personatge The Watcher. ‘What if..? s’estrenarà a Disney+ l’estiu de 2021.

La següent sèrie seria la de ‘Hawkeye’ a Disney+, amb Jeremy Renner de nou com a Clint Barton/Hawkeye. En la sèrie ensenyarà a la seva protegida Kate Bishop, un personatge conegut en els còmics Marvel, que serà una part integral de la sèrie. ‘Hawkeye’ s’estrenarà a la tardor de 2021 a Disney+.

I per últim, tindrem l’estrena de la quarta entrega de la franquícia, ‘Thor: Love and Thunder’, que tancarà la fase 4 amb Jane Foster (Natalie Portman) de nou en el MCU, que es convertirà en poderosa Thor, la deessa del tro. Com ja vaig publicar l’altre dia Taika Waititi reprendrà de nou la direcció, després de dirigir ‘Thor: Ragnarok’, Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran de nou amb els seus respectius personatges, Thor i Valkiria. ‘Thro: Love and Thunder’ arribarà als cinemes el pròxim 05 de Novembre de 2021.

Tot i això, Kevin Feige va fer un últim anunci, no va especificar que formes part de la Fase 4, però simplement va revelar que es troba en desenvolupament, i es va fer acompanyar al escenari per l’actor Mahershala Ali, del qual va dir que seria qui donaria vida a Blade en el nou film que prepara Marvel Studios.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada