Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 12 de juliol del 2019

'Bond 25'.

D’acord amb el columnista de l’espectacle Baz Bamigboye (puntualment freqüent amb les fonts de Bond), el guanyador d’un Oscar Christopher Waltz (‘Django Unchained’) és prepara per reprendre el seu rol de Ernst Stavro Blofeld en l’actual film en producció, Bond 25. Waltz va interpretar aquest paper en el film de Bond del 2015, titulada ‘Spectre’.
En la que serà la pel·lícula nº 25 de James Bond i la cinquena per a Daniel Craig, l’agent 007 ha deixat el servei en actiu i gaudeix d’una tranquil·la vida a Jamaica. La cosa dura poc, quan rep la visita d’un vell amic Felix Leiter de la CIA, el qual ve a demanar-li ajuda. Li encomana la missió de rescatar a un científic segrestat, que resulta ser més aviat un traïdor del que es pensaven, cosa que dur a Bond a un misteriós malvat armat amb perilloses tecnologies.

Els actors confirmats, que repeteixen en aquesta nova entrega són: Ralph Fiennes com a M, Lea Seydoux (Spectre), Naomie Harris com a Moneypenny, Ben Whishaw com a A, i amb Rory Kinnear com a Tanner i Jeffrey Wright com a Felix Leiter.

Dirigeix Cary Joji Fukunaga, a partir d’un guió de Neal Purvis i Robert Wade, Scott Z. Burns amb el propi director i Phoebe Waller-Bridge.

EON Productions i Metro Goldwyn Mayer Studios s’han associat amb Universal Pictures per a l’estrena mundial, en la que serà la pel·lícula número 25 de James Bond. L’anterior film, ‘Spectre’, es va estrenar entre el mes d’Octubre de 2015 i Novembre de 2015, Desembre al Japó. El film va costar $245M, havent recaptat $200M als USA i uns altres $680,6M a la resta del món i un total de $880.674.609.

Adjunto aquí la primera foto oficial de ‘Bond 25’...


‘Bond 25’ (encara sense títol oficial), te fixada la data d’estrena a USA el pròxim 8 d’Abril de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada