Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 10 de juliol del 2019

'Mortal Kombat reboot'.


En el mes de Maig ens fèiem ressò de que James Wan produiria la nova adaptació a imatge real de la franquícia de vídeo jocs ‘Mortal Kombat’. Doncs ara des de THR ens informen de que l’actor Joe Taslim, interpretarà a Sub-Zero. Taslim és un actor i especialista en arts marcials, el qual ja vàrem poder veure a ‘Fast & Furious 6’, ‘Star Trek Beyond’, ‘Hit & Run’ o la sèrie de televisió ‘Warrior’.

El film estarà dirigit pel debutant Simon McQuoid, amb un guió de Greg Russo i començaran a rodar al sud de Austràlia (terra de Wan) cap a finals d’any.

“La clau està en intentar fer-ho correctament”, va dir Wan anteriorment sobre el film. “No vull anar ràpid. Així que ara mateix, nosaltres volem intentar prendre’ns el nostre temps per assegurar-nos que anem en la direcció correcta. Pensem que això és més important que fer-ho ràpid i crear quelcom que no agradi. M’encanten els personatges. Penso que són personatges amb molts de colors. No hi ha res tant increïble com ara, bàsicament, Enter the Dragon. Aquesta versió fantàstica, versió del videojoc, de ‘Enter the Dragon’ ”.

El primer videojoc va ser desenvolupat per Midway Games i estrenat l’any 1992. La història mostra que una gran diversitat de combatents procedents de divuit regnes diferents s’enfronten en un torneig èpic. Algunes seqüeles van seguir la història del videojoc original, la més recent Mortal Kombat 11, va sortir a la venda el mes d'abril.

Ja existeixen dues pel·lícules de Mortal Kombat. La primera, titulada simplement ‘Mortal Kombat’, va ser dirigida per Paul W.S. Anderson i es va estrenar l’any 1995. Dos anys més tard s’estrenava la seva seqüela, ‘Mortal Kombat: Annihilation’, dirigida aquest cop per John R. Leonetti, i també van sorgir dues sèries de televisió: l’animada ‘Defenders of the Realm’ i el live action ‘Konquest. Dues web sèries basades en la propietat i dirigides per Kevin Tancharoen.

El nou film de Mortal Kombat, seguirà a un protagonista que es atret dins del torneig interdimensional i que  comença a adonar-se del seu potencial a traves de l’experiència. 

Wan i la seva productora Atomic Monster, produiran el film juntament amb Todd Garner. Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear i Sean Robins en seran productors executius.

El film arribarà als cinemes el pròxim 05 de Març de 2021, i competirà amb l’adaptació per part de Sony, de la franquícia de joguines de Mattel i del clàssic animat, ‘Masters of the Universe’, amb el film sense títol de Universal Pictures i amb el film animat de FOX (Blue Sky Studios i Fox Animation Studios), Nimona. 
  
Des de THR.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada