Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 17 de juliol del 2019

'Elvis Presley biopic'.


Segons confirmen des de The Wrap, l’actor Austin Butler (‘Once Upon a Time in Hollywood) serà l’ecarregat de donar vida a un jove Elvis Presley, en el bipoic que prepara Baz Luhrmann per a Warner Bros. Butler acompanyarà a Tom Hanks, qui interpretarà al Manager de Elvis.

Butler ha passat per davant de Ansel Elgort (Baby Driver), Miles Teller (Top Gun: Maverick) i Harry Styles (Dunkirk), els quals competien per fer-se amb el paper principal.

El film explorarà la vida del music Elvis a traves de la complicada relació amb el seu manager, Colonel Tom Parker. Parker, que era el nom del manager, va descobrir Presley quan era un complet desconegut i ràpidament es va posicionar com a únic representant seu. Parker va ser el responsable de diverses fites aconseguides per Presley, incloent el disc amb la RCA i la resurrecció de la seva carrera d’actor.

El biopic actualment no te títol oficial i serà co-escrit per Luhrmann, que el dirigirà, i el guanyador d’un BAFTA, Craig Pearce (‘Romeo + Juliet’, ‘Moulin Rouge!’). Els apunts indiquen que el director estaria buscant a un novell per interpretar el paper de Presley i que el pressupost del projecte encara no està planificat. Luhrmann espera començar producció l’any que ve.

Des de The Wrap.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada