Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 28 de juliol del 2019

‘I Know What You Did Last Summer’.


La “famosa” pel·lícula de Terror/Misteri de l’any 1997 ‘I Know What You Did Last Summer’, dirigida per Jim Gillespie i protagonitzada per Jennifer Love Hewitt, Sara Michelle Gellar, Ryan Phillippe i Freddie Prince Jr. I la seva continuació amb el títol ‘I Still Know What You Did Last Summer’, i dirigida en aquesta ocasió per Danny Cannon i repetint dos dels quatre protagonistes, Jennifer Love Hewit i Freddie Prinze Jr; ens informen des de Deadline que tindrà el seu reboot en forma de sèrie.

Segons Deadline, el mestre del terror modern James Wan (The Conjuring), serà qui estarà darrera de les càmeres en l’episodi pilot. Tot i que el gremi diu que Wan es posarà darrera de la càmera, segons Bloddy Disgusting informa de que Wan en serà el productor de la sèrie.

El reboot en forma de sèrie, està basat vagament en la novel·la del mateix nom, prèviament va ser anunciat l’any 2016 per el escriptor i director Mike Flanagan (The Haunting of Hill House) qui co-escribia i dirigia el projecte. Després de prolongar-se durant tres anys en el intent, ara és mort a l’aigua, fins que Flanagan va utilitzar Twitter per confirmar que ja no està treballant en el projecte.

Com ja he dit al principi de la noticia ‘I Know What You Did Last Summer’, li va seguir una segona entrega titulada ‘I Still Know What You Did Last Summer’, i vuit anys després, l’any 2006 va tenir una tercera entrega estrenada directament en vídeo domèstic amb el títol I’ll Always Know What You Did Last Summer’.

Neal Moritz produirà la sèrie ‘I Know What You Did Last Summer’, amb el episodi pilot que va escriure per Shay Hatten.

Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada