Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 30 de juliol del 2019

'The Irishman'.

Ja podem veure les primeres imatges oficials del nou film de Martin Scorsese, ‘The Irishman’, en col·laboració amb Netflix. El film es presentarà en la nit d’obertura del festival de Nova York d’aquest any i els assistents la podran veure el dia 27 de Setembre abans de la seva estrena a la plataforma. Netflix encara no ha dit en quina data estrenarà la pel·lícula, però s’especulava que l’estrenarien el dia d’acció de gracies (Novembre). Una de les demandes de Scorsese, quan es va associar amb la plataforma, era que el film tingues més repercussió a les sales de cinema que les anteriors produccions, així que en aquest cas ‘The Irishman’ es podria veure en més sales de cinema que quan es va estrenar ‘Roma’ de Alfonso Cuarón.

El comunicat del festival, que es desfà en elogis, ve acompanyat de les dues primeres imatges del film, en les que podem veure a dos dels seus protagonistes: Robert De Niro que interpreta a Frank Sheeran, un vetareà de la Segona Guerra Mundial que s’ha fet assassí a sou per a la màfia de Pennsylvania durant els anys 50-80, Al Pacino i Joe Pesci. ‘The Irishman’ és una adaptació del llibre ‘I Heard You Paint Houses’, que Scorsese fa més de 20 anys que estava intentant adaptar a la gran pantalla.

Restarà per veure més endavant el atractiu d’aquest projecte, amb aquests mateixos actors rejovenits mitjançant l’última tecnologia de ILM –de la mateixa manera que ‘The Curious Case of Benjamin Button’- per interpretar a les seves versions més joves al principi de la història. El treball dels efectes especials en el film ha tingut força dificultat i no ha acabat fins fa pocs dies.
Mentre es perfilen els últims detalls, Scorsese ja està buscant localitzacions a Oklahoma per al seu pròxim film ‘Killers of the Flower Moon’, un altre adaptació basada en fets reals sobre la massacre en els anys 20 d’un poblat indi en la regió i la investigació duta a terme per un agent interpretat per Leonardo DiCaprio.


View this post on Instagram

A post shared by Martin Scorsese (@martinscorsese_) on

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada