Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 18 de juliol del 2019

'The Little Mermaid'.


Si ahir ens assabentàvem de que Harry Styles, estava en conversacions per ser el Princep Eric a l’adaptació a imatge real de ‘The Little Mermaid’, avui des de The DISinsider i corroborat per Variety, que Javier Bardem està en conversacions per a interpretar a King Triton en aquesta adaptació. En la versió animada, el que donava veu al pare de Ariel, va ser Kenneth Mars l’any 1989.

Bardem s’afegiria als ja confirmats: Jacob Tremblay, Awkwafina, Halle Bailey, i els dos que encara no estan 100% confirmats, Melissa McCarthy com a Ursula i Harry Styles com a Prince Eric.

Rob Marshall es qui dirigirà aquesta adaptació, després de dirigir per a Disney ‘Mary Poppins Returns’, amb un guió de David Magee (‘Life of Pi’, ‘Mary Poppins Returns’). No és aliè als musicals, ni tampoc de treballar per a Disney, Marshall va ser nominat a un Osacr per l’academia, en el seu debut com a director en el film ‘Chicago’. I des de llavors, ha dirigit ‘Memoirs of a Geisha’ i ‘Nine’. Marshall també ha realitzat les seves tres últimes pel·lícules per a Disney: incloent ‘Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides’, ‘Into the Woods’ i la seqüela de ‘Mary Poppins’.

La versió animada de ‘The Little Mermaid’ va aconseguir recaptar $211,3M i es va convertir en un bestseller domèstic, popularitzant la cançó “Under The Sea” (Bajo el Mar) i “Part of Your World” (Part d’aquest Món). Basat en el conte de fades del Danès Hans Christian Andersen, i que explica la història d’una sirena de 16 anys, la princesa anomenada Ariel que anhela ser humana.

En aquesta nova versió de ‘The Little Mermaid’, Disney reunirà a Lin-Manuel Miranda i Alan Menken per a crear una combinació de velles i noves cançons que es presentaran en aquesta nova versió. Miranda i Marshall ja han treballat junts a ‘Mary Poppins Returns’.

‘The Little Mermaid’, per ara no compte amb data d’estrena.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada