Estrena Destacada

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.
Estrena 27/03/24

diumenge, 7 de juliol del 2019

'Mulán'.

Poca publicitat s’ha fet d’aquesta adaptació Live Action, respecte a les altres que ha fet Disney dels seus clàssics. L’última noticia que vaig publicar va ser l’Agost de 2018, i avui Disney ha publicat el primer teaser tràiler.

Sembla a ser que Disney s’ha gastat més diners en la producció, ja que aquesta llueix més visualment que altres adaptacions, que han pesat més els efectes visuals. En un principi en aquest film no hi hauran cançons –almenys en les últimes informacions al respecte-, també s’ha canviat el drac original Mushu per un fènix –també segons els rumors-. Per ara lo que presenta el tràiler, sembla a ser més una adaptació de la història de Mulán, noia que s’allista al exèrcit per defendre l’honor de la seva família, en clau drama d’època i fent honor al gènere de wuixa.

A continuació el teaser tràiler...

          

          

Dirigeix Niki Caro (‘Whale Rider’) –tot i que al principi volien oferir la direcció a Ang Lee-, amb guió de Rick Jaffa i Amanda Silver (‘Rise of the Planet of the Apes’) i les noves incorporacions de Elisabeth Martin i Lauren Hynek. En el repartiment hi ha Yifei Liu com a Mulán, Donnie Yen com el comandant del exèrcit, Gong Li i Jason Scott Lee com els dolents del film, i Jet Li interpretant al emperador de China.

El productor Bill Kong ha supervisat la pel·lícula, com ja fes en els grans èxits del cine Oriental, ‘Crouching Tiger & Hidden Dragon’, ‘Hero’ o ‘House of Flying Daggers’.


‘Mulán’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 27 de Març de 2020 als USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada