Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 28 de juliol del 2019

'The Continental'.


Des de l’anunci de la tercera entrega de ‘John Wick’, que es parla d’una sèrie spin-off anomenada ‘The Continental’, centrada en el Hotel on es reuneixen tots els sindicats del submón. El COO Jeffrey Hirsch, ha parlat tan per a The Wrap com per la Associació de Crítics de Televisió, de com està en aquests moments la producció.

Un dels detalls que va donar a conèixer, és que la sèrie es “posarà el més aviat possible” en la història de la saga dels films, aportant-li un look fresc que serà determinant en el Hotel i com es projectarà amb el temps per acabar a sent el dels films de ‘John Wick’, tenint en compte que l’estrena de ‘John Wick 4’ serà el 2021, el spin-off segurament no s’estrenaria fins després d’aquest film. Tot i que Reeves va fer proves de pantalla, com a mínim faria un cameo a la sèrie, Hirsch per ara es manté en silenci i es reserva les seves cartes en aquesta qüestió.

L’aclamat escriptor i productor Chris Collins (Sons of Anarchy, The Wire i The Man in the High Castle), escriurà el guió i en serà el showrunner. El projecte tindrà com a productors executius, un equip creatiu dirigit per l’equip de Thunder Road Pictures el qual està format per Basil Iwanyk (la franquícia de John Wick, The Town, Sicario), Chad Stahelski (co-director de ‘John Wick’ i director de John Wick: Chapter 2), el guionista de la franquícia de ‘John Wick’ Derek Kolstad, juntament amb Collins, David Leitch (co-director de ‘John Wick’, Deadpool 2) i Keanu Reeves. Stahelski dirigirà el primer episodi.

Collins expandeix l’univers de la sèrie centrant-se en l’Hotel Continental i en aquells que troben refugi en el seu terrat. Introduint-se en una versió hiperrealista de Los Angeles, la sèrie mantindrà la urgència de l’acció i l’humor sec dels films de John Wick. Amb el punt de partida de l’esforç de col·laboració entre, Lionsgate’s Film, televisió i la plataforma Starz, ‘The Continental’ continua amb el creixement de la franquícia el qual els tres films ja han generat un total de $579.242.402 a nivell global i un exitós joc de realitat virtual per a mòbil.

“Aquesta sèrie és realment diferent a qualsevol altre cosa de la televisió”, va dir anteriorment Albrecht. ‘The Continental’ promet incloure sorolloses seqüències de lluita i escenes de tirotejos entre els assassins professionals i els seus objectius, que els fans tan esperen en la franquícia de John Wick, així com introduir nous personatges, emocionalment negatius que habiten en aquest món clandestí”.

El vicepresident sènior de programació Karen Bailey és l’executiu de Starz estarà a càrrec de ‘The Continental’.

Starz conserva tots els pagaments de la plataforma en l’àmbit nacional de televisió i els drets SVOD de la sèrie. Lionsgate per la seva part conserva tots els drets de distribució internacional i la distribució domèstica i els drets d’entreteniment de les llars.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada