Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 9 de juliol del 2019

'Fast & Furious 9'.

El càsting de la pròxima ‘Fast & Furious 9’ ha incorporat dues cares conegudes. Les actrius Charlize Theron i Helen Mirren tornen per aquesta novena entrega centrada en la franquícia dels cotxes, són la ciberterrorista Cipher i MAgdalene Shaw, respectivament.

Les dues actrius van fer el seu debut a ‘The Fate of the Furious’ l’any 2017. I, com s’ha convertit en tradició els anuncis de càsting de ‘Fast & Furious 9’, Vin Diesel ho ha fet a traves del seu Instagram donant la benvinguda als retorns.

Diesel ha acompanyat l’anunci amb aquest escrit: “Tenim molt del càsting original aquí,” comença Diesel. “Incloent les guanyadores d’un Osacr Charlize Theron i Helen Mirren, algunes sorpreses noves, incloent John Cena, qui, jo crec, brilla completament en aquest film”.

Recentment, Theron ha estat en els titulars de les principals discussions, sobre si el seu personatge havia de ser el centre d’un altre possible spin-off, el qual estaria centrat en els personatges femenins d’una sèrie de llargmetratges.

‘Fast & Furious 9’, originalment estava programada per debutar en els cinemes l’Abril d’aquest any, però es va endarrerir un any per fer lloc per el primer spin-off de la saga, ‘Hobbs & Shaw’, el qual està programada la seva estrena als cinemes per el pròxim 02 d’Agost, ‘Fast & Furious 9’ ha estat programada ara per el Maig de 2020, amb Justin Lin tornant a dirigir un film de la franquícia, després que ho fes en ‘Fast & Furious 3’ i ‘Fast & Furious 6’. Dan Casey escriu el guió a partir de la història de Lin.  

‘Fast & Furious 9’ compte amb els actors, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Lucas Black, Tyrese Gibson i Ludacris. Mentre que el novè film de la franquícia no comptarà amb Dwayne “The Rock” Johnson, al estar ocupat amb el primer spin-off, ‘Hobbs & Shaw’, que el mateix Diesel ha assenyalat, i que ara comptarà amb John Cena.

La producció de ‘Fast & Furious 9’ està en marxa actualment i farà el seu debut el 22 de Maig de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada