Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 31 de juliol del 2019

'Fast Color'.

Des de The Hollywood Reporter ens diuen que l’actriu nominada al Oscar Viola Davis (‘Fences’, ‘How to Get Away With Murder’) estaria desenvolupant una sèrie adaptació del film ‘Fast Color’ (2018), per a Amazon Studios. Davis seria productora executiva en el projecte.

La sèrie estaria basada en el film del 2018, el qual segueix a tres dones afroamericanes, interpretades per Lorraine Toussaint, Gugu Mbatha Raw i Saniyya Sidney, de diferents generacions les quals tenen superpoders.

La sèrie ‘Fast Color’ es centrarà en Ruth (interpretada en el film per Mbatha-Raw), una drogodependent fugitiva que torna a casa i redescobreix els poders que creia que havia perdut i que la seva família mantingut en secret. Tres generacions de dones negres connecten altre cop, i quan més aprenen d’aquelles que van venir abans, s’adonen que una d’elles podria salvar el món.

Julia Hart, qui va co-escriure i dirigir el film, i Jordan Horowitz l’altre co-escriptor del film, estan preparades per escriure i dirigir l’episodi pilot. El projecte prové de Davis i Julius Tennon’s JuVee Productions, al costat de la seu original de Hart i Horowitz’s, i LD Entertaiment.

Hart, Horowitz, Davis, Tennon, Pete Shilaimon, JuVee’s Andrew Wang, i LD Mickey Liddell en seran productors executius de l’episodi pilot.

Davis’ JuVee Productions està desenvolupant el projecte per a un primer cop d’ull per a l’encàrrec d’Amazon. Un altre dels propers projectes inclou un bipoic de Shirley Chisholm i una sèrie basada en la novel·la Wild Seed de Octavia Butler.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada