Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 30 de juliol del 2019

'Cruella'.


El càsting d’un dels pròxim films Live Action de Disney, ‘Cruella’, es va conformant. Segons The Wrap, Paul Walter Hauser està en converses per incorporar-se al càsting del film, que es centrarà en la dolenta de ‘101 Dalmations’, Cruella de Vil, interpretada per Emma Stone. Encara no es sap quin rol tindrà Hauser.

L’actor, ha estat un dels protagonistes en el film de Spike Lee, guanyador d’un Oscar, ‘BlacKkKlansman’, així com en la guanyadora del 2017, ‘I, Tonya’. Recentment també ha participat en la producció ‘Da 5 Bloods’ per a Netflix.

La història d’origen de Cruella de Vil explora la seva maldat, en la seva primer aparició en el llibre de Dodie Smith de 1956 ‘The Hundred and One Dalmatians’. Betty Lou Gerson va ser qui li va posar veu en la versió animada de Disney el 1961 i interpretada per Glen Close en el film Live Action de 1996 (així com la seva seqüela del 2000, ‘102 Dalmatians’. Smith també va fer una breu revisió del personatge en el llibre seqüela menys conegut, ‘The Starlight Barking’.

‘Cruella’ està dirigit per Craig Gillespie (‘I, Tonya’), amb un guió de Kelly Marcel, Tony McNamara i Steve Zissis.

‘Cruella’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 23 de Desembre de 2020 a USA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada