Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 25 de juliol del 2019

'Halloween Sequels'.


El director David Gordon Green ha confirmat via Collider, que aquest mes de Setembre començarà el rodatge de les dues seqüeles del film estrenat l’any passat, on retornava al icònic paper Jamie Lee Curtis, interpretant a Laurie Strode. Estem parlant de ‘Halloween Kills’ i ‘Halloween Ends’.

El director ha parlat per a Collider, Green ha confirmat que els dos films es rodaran simultàniament i que la producció començarà el Setembre. Ha detallat també la manera d’enfocar i aproximar-se a un personatge estimat, en aquesta franquícia establerta de terror i construir al voltant d’un món que ja va fer per a Blumhouse.

“És tan sols una continuació. És explicar la història, seguir endavant”, va dir Green. “No es un altre reinvenció ni quelcom semblant. És el món que hem establert i, després continuar més enllà dels successos del primer film”.

Green també va reconèixer que després de fer públics els títols de les seqüeles, qualsevol podria venir i afegir la seva pròpia franquícia de terror, fins i tot amb el títol conclusiu “Halloween Ends”.

“Crec que, finalment, Michael Myers és un icònic personatge que ningú més que Carpenter, en serà propietari. Nosaltres tenim la oportunitat damunt de la taula de fer quelcom amb aquest personatge, estic segur, que després de nosaltres ni hauran uns altres que vindran i faran el mateix, o tindran la seva pròpia re-invenció. Michael Myers és prou icònic com per permetre-ho. És com James Bond, on hi ha hagut diferents actors i diferents directors. Representa quelcom tan simple i sinistre que pot ser explicat per molta gent diferent”.

Estrenada el mes d’Octubre de 2018, amb bones valoracions de la critica i el gran èxit en la taquilla (va costar sols $10M), Halloween (2018) va sumar un total de $255,4M, la pel·lícula gore amb més recaptació de tots els temps. El film va ignorar la continuïtat de les pel·lícules prèvies, i va optar per explicar la seva pròpia història lliure i limitar la mitologia prèvia. Curtis prèviament havia aparegut en 4 dels films anteriors, incloent el film original de 1978, la seqüela de 1981, la del any 1998 ‘Halloween H20: 20 Years Later’ i a ‘Resurrection’.

Des de Collider.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada